Onze partners

Wij houden van korte lijnen en bevlogen partners die dicht bij onze salon zitten, waarmee wij ons kunnen identificeren. Wij begrijpen het belang van lokaal shoppen en willen dat hiermee benadrukken. Haarfijn aanbevolen dus.

Djen Design

Janis van der Linden is onze creatieve duizendpoot. Zonder Janis en haar team bij Djen Design zouden wij deze prachtige website niet hebben. Ze staat altijd klaar met raadt en denkt mee, pakt de zaken lekker eigenwijs aan, maar zorgt ervoor dat je wel bij je eigen identiteit blijft. Toppers die altijd een oplossing bieden en het hart op de juiste plaats hebben.

Cucina

Er gaat niks boven goede koffie! Zeker als je helemaal bij ons in je relax-modus in de stoel zit. Pascualini; een echte Italiaanse koffieboon, speciaal gebrand voor het Zwijndrechts bedrijf Cucina van Florian Fröberg. De zorgvuldigheid van het proces van boon tot kop koffie benadrukt misschien wel onze aanpak om jou als klant tevreden te stellen. Elke keer weer vers gezet willen we laten genieten van het lekkerste kopje koffie wat je misschien ooit wel gedronken hebt bij de kapper.

Accountantskantoor Gerritse

Deze mensen zijn belangrijk voor een goede afloop van de financiële kant van Hair Square. Wij zijn heel goed met haar, maar wat Peter van Gameren en zijn team bij Accountantskantoor Gerritse doen met getallen is ongelofelijk. Altijd een proactieve aanpak en ze wijzen ons op de feiten die zo belangrijk zijn voor het voeren van een onderneming. Rots in de branding voor Michel en dat geeft ons een stukje rust, zodat wij ons weer kunnen concentreren op jou.

Maak een afspraak

Bel naar de salon:
078 - 612 79 15

Bezoek de salon

Winkelcentrum Walburg
Hof van Holland 120
3332 EH Zwijndrecht

Locatie in Google Maps

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag:
08.30 - 17.30 uur

Zaterdag:
08.00 - 15.30 uur

Werken & leren

Op zoek naar een uitdagende baan of stageplek in een enthousiast team?